Masterclass clinical research and epidemiology in the University digital newsletter

Today a story on our Masterclass clinical research and epidemiology (aka Noordwijk) featured in the University Newsletter.

An excerpt (in Dutch):

“Voor de vijfde keer konden studenten Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen deelnemen aan het vlaggenschip van het epidemiologische honoursprogramma: de masterclass Klinisch onderzoek en epidemiologie. De belangstelling epidemiologisch honoursprogramma is groot maar ook bij andere afdelingen, zoals Anatomie en Farmacologie, is het ook mogelijk om een honourstrajecten te volgen.”

It’s a great thing that our efforts get so much media attention: perhaps it’ll help us in securing the funding for the next years? Click here for the complete story, or read more story in the media section.